Logo
0910/826 031

SLUŽBY

ŠTÚDIA


Potrebujete vyriešiť rozloženie priestoru, neviete si predstaviť, ako váš byt alebo dom bude vyzerať, či ako by mohol vyzerať? Chceli by ste odhaliť jeho zatiaľ skrytý potenciál? Či maximalizovať jeho funkčnosť, aby spĺňal každú vašu potrebu?

Ponúkame vám štúdiu interiéru, ktorá zahŕňa:
  • konzultáciu s prihliadnutím na fungovanie vašej domácnosti a všetky iné aspekty, ktoré by mohli ovplyvniť váš interiér
  • výber štýlu interiéru, ktorý zodpovedá vašej potrebe a vkusu
  • priestorové riešenie kompletného riešeného priestoru
  • vizuálne riešenie vo farbách, materiáloch vo forme vizualizácií

Mám záujem o štúdiu interiéru

PROJEKT


Ak chcete mať kontrolu nad realizáciou vášho interiéru, ak chcete mať možnosť skontrolovať všetky jej kroky a neponechať váš interiér iba na zhotoviteľovi, ponúkame vám možnosť prípravy kompletného realizačného projektu interiéru, ktorý pokryje potrebu zhotoviteľov na podrobné riešenie každého detailu.

Táto fáza rešenia zahŕňa:
  • podrobné pôdorysy, pohľady a rezy jednotlivých priestorov
  • materiálové riešenie všetkých použitých prvkov, vrátane kladačských plánov
  • riešenie vodoinštalácie, plynoinštalácie, elektroinštalácie, prípadne iných prvkov, ako napríklad ozvučenie, zabezpečenie, ai. podľa vašej potreby
  • riešenia osvetlenia
  • návrh atypických prvkov interiéru vrátane výkresovej dokumentácie pre ich výrobu

Mám záujem o projekt interiéru


AUTORSKÝ DOZOR


Ak máte radi dôslednosť v riešení a neradi nechávate veci na náhodu, ponúkame vám možnosť autorského dozoru priamo u vás doma pri jednotlivých fázach stavby či rekonštrukcie. Kontrola výstavby podľa projektu vám zaručí maximalizáciu kvality prevedenia celého interiéru a jeho jednotlivých prvkov.


Mám záujem o autorský dozor pri realizácii



KONZULTÁCIE


Nie ste si istý či potrebuje dizajnéra/ architekta? Či vám môžeme poskytnúť niečo viac? Či splníme, čo sľubujeme a či máme nápady práve pre vaše bývanie. Aj pre vás máme pripravenú službu konzultácií, pri ktorých si môžete overiť, či sme tí praví alebo či vám budeme vedieť pomôcť s vašich interiérovým hlavolamom.  Ak si chcete overiť váš názor, či poradiť s čiastkovými problémami, aj pre vás je určená práve táto služba.


Mám záujem o konzultácie



STYLING


Ak už svoj interiér máte zariadený alebo momentálne nechcete meniť dispozíciu či nábytok, no napriek tomu by ste chceli vniesť čerstvý vzduch medzi jeho steny, máme pre vás pripravenú službu Styling. V rámci nej vám poradíme, či vypichnúť niektorú stenu, vymeniť nejakú drobnosť, doplniť svietidlo alebo zeleň, či aké použiť doplnky . Ak ste hľadali práve toto, sme tu pre vás.


Mám záujem o styling